'Είμαστε ο Ελληνικός Όμιλος Αγορών με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη ... '
image Ακολουθήστε μας:

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛ.ΕΤ.Α.

Αναπτυσσόμαστε σε όλη την Ελλάδα με σεβασμό στον καταναλωτή

Η ελληνική εταιρεία αγορών «ΕΛ.ΕΤ.Α ΑΕ» λειτουργεί στον χώρο του λιανεμπορίου από το 1998. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα απέκτησε ισχύ καταλαμβάνοντας μια περίοπτη θέση τόσο στην εκτίμηση των μελών του όσο και στην εμπιστοσύνη και το σεβασμό των προμηθευτών.

Σήμερα ο Όμιλος ΕΛ.ΕΤ.Α έχει ξεπεράσει τις 370 επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ με δυναμικό 578 καταστημάτων τα οποία σύντομα προβλέπεται να αυξηθούν κατά πολύ. Ο Όμιλος δημιουργήθηκε προκειμένου να στηρίξει τα Ελληνικά καταστήματα σούπερ μάρκετ στην προσπάθεια τους να γίνουν κορυφαία και ανταγωνιστικά στην συνεχώς αναπτυσσόμενα διευρυνόμενη αγορά. Γι’αυτό το λόγο έχει σαν σκοπό την δημιουργία μιας ενιαίας αλυσίδας καταστημάτων με την επωνυμία “Proton”. Το εμπορικό σήμα “Proton” έχει γίνει με γνώμονα την 100% ελληνική ταυτότητα των καταστημάτων. Μέχρι στιγμής το 28% των σούπερ μάρκετ του ομίλου έχει ανακαινιστεί και διαμορφωθεί στα πρότυπα “Proton”. Στόχος του ομίλου είναι η ταυτοποίηση περισσότερων καταστημάτων σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους έτσι ώστε να είναι άμμεσα αναγνωρίσιμα από το καταναλωτικό κοινό σε όποια περιφέρεια της χώρας και αν βρίσκονται. Ο στόχος του ομίλου ΕΛ.ΕΤ.Α είναι η ποιοτική αναβάθμιση των καταστημάτων με άξονα:
  • Ταυτοποίηση καταστημάτων με την επωνυμία Proton
  • Ανάπτυξη και αναβάθμιση προϊόντων Private Label
  • Ενιαία στρατηγική marketing & πωλήσεων (φυλλάδια-Bonus Card), η αξιοποίηση όλων των εργαλείων επικοινωνίας και επαφής με το καταναλωτικό κοινό όπως περιοδικά, φυλλάδια, εκπτωτικά κουπόνια, τηλεοπτικές διαφημίσεις αλλά και η δημιουργία ενιαίας εικόνας στα καταστήματα μέσω πλανογραμμάτων ραφιών, ντυσίματος βιτρινών και εποχιακών προβολών
  • Ενιαίο μηχανογραφικό σύστημα αποθηκών και καταστημάτων μελών