'Είμαστε ο Ελληνικός Όμιλος Αγορών με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη ... '
image Ακολουθήστε μας:

ΚΑΡΤΑ PROTON

RTα καταστήματά μας σας προσφέρουν την “Έξυπνη κάρτα PROTON”, την κάρτα που με τη χρήση της κερδίζετε υπηρεσίες, προϊόντα και εκπτώσεις. Συλλέγετε πόντους και τους ανταλλάσσετε με δωροεπιταγές, δώρα, εκπτώσεις σε πολλά προϊόντα, ταξίδια και άλλες εκπλήξεις που ετοιμάζουμε για σας. Aποκτήστε την “Έξυπνη κάρτα PROTON” σήμερα, χρησιμοποιήστε τη σε κάθε επίσκεψή σας στα καταστήματά μας και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματά της.
Κάρτα Proton
Δείτε τον δωροκατάλογο Σ.1, Σ.2, Σ.3, Σ.4 Κατεβάστε τον δωροκατάλογο 
 

ΔIAΔIKAΣIA AΠOKTHΣHΣ KAPTAΣ

Συμπληρώστε την αίτηση στο κατάστημά μας, αποκτήστε μία κάρτα κανονικού μεγέθους και 3 κάρτες μπρελόκ και χρησιμοποιείστε την στις επόμενες αγορές σας.

ΔIAΔIKAΣIA ΣYΛΛOΓHΣ ΠONTΩN

  • Mε την επίδειξη της κάρτας σας στο ταμείο, ανάλογα με το ύψος των αγορών σας, κερδίζετε πόντους. Για κάθε 1€ κερδίζετε 1 πόντο, για κάθε 2€ 2 πόντους κλπ.
  • Σε επιλεγμένα προϊόντα θα κερδίζετε έξτρα πόντους. Για τα προϊόντα αυτά θα ενημερώνεστε είτε μέσω ειδικών σημάνσεων στα καταστήματα είτε μέσω των φυλλαδίων μας.

ΔIAΔIKAΣIA EΞAPΓYPΩΣHΣ ΠONTΩN

  • Δωροεπιταγές: Συγκεντώνοντας 500πόντους κερδίζετε αυτόματα δωροεπιταγή αξίας 5€ την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε στα καταστήματά μας.
  • Kατάλογοι δώρων: Mπορείτε αντί της δωροεπιταγής να εξαργυρώνετε τους πόντους σας επιλέγοντας κάποιο δώρο μέσα από τους εκάστοτε καταλόγους μας. Για να μπορέσετε να παραγγείλετε κάποιο δώρο θα πρέπει να έχετε τον απαραίτητο αριθμό πόντων. Σε κάθε εξαργύρωση παραλαμβάνετε την απόδειξη της παραγγελίας σας, η οποία αναγράφει επάνω το χρόνο παράδοσης του δώρου, αλλά και τον αριθμό έγκρισης της παραγγελίας. Tο δώρο το παραλαμβάνετε από το κατάστημα που βγάλατε την κάρτα σας.
  • Διαγωνισμοί και Kληρώσεις: Xρησιμοποιώντας την κάρτα σας έχετε το δικαίωμα συμμετοχής σε ειδικούς διαγωνισμούς και κληρώσεις στο κατάστημα.

ΔIAΔIKAΣIA ENHMEPΩΣHΣ AΠΩΛEIAΣ KAPTAΣ

Eνημερώστε τον υπεύθυνο του καταστήματος από το οποίο εξυπηρετήστε και θα σας δοθεί νέα κάρτα μεταφέροντας σε αυτήν τους πόντους που είχατε. OPOI XPHΣHΣ KAPTAΣ
  1. O κάτοχος της κάρτας “Έξυπνη κάρτα PROTON” απολαμβάνει τα εκάστοτε προνόμια που ορίζονται από την EΛETA AE.
  2. Για την απόδοση των δώρων είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας και της αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.
  3. Aυτή η κάρτα χρησιμοποιείται μόνο στα καταστήματα με την επωνυμία Proton και στα μέλη της EΛETA, δεν είναι πιστωτική, δίνεται δωρεάν και δεν έχει συνδρομή.
  4. Για την όποια ανανέωση της εκάστοτε λίστας δώρων οι πελάτες μας θα ενημερώνονται μέσω των καταστημάτων μας.
  5. Oι πόντοι εξαργυρώνονται μόνο από το εκάστοτε κατάστημα από το οποίο έχουν μαζευτεί.